Упроваджуємо інноваційні форми методичної роботи. Вебінар з хімії

на головну result07 вересня 2015 року, відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2015 рік, відбувся обласний вебінар для вчителів хімії Сумської області за темою «Пріоритетні напрями викладання хімії в 7-х класах, відповідно до Державного стандарту загальної середньої освіти». Ініціатором даного заходу була Метейко Алла Володимирівна, методист хімії Сумського ОІППО.

Під час проведення вебінару, Метейко А.В. звернула увагу учасників на особливості оновленої програми з хімії, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 29.05.2015 № 585. Також було розглянуто питання щодо використання підручників для 7 класу (відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 10.08.2015 № 1/9-380 «Щодо методичних рекомендацій для учнів 4-х та 7-х класів загальноосвітніх навчальних закладів») та відмінності в оцінюванні учнів, відповідно до критеріїв оцінювання, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 21.08.2013 № 1222.

Виступ Коростіль Лідії Анатоліївни, доцента кафедри початкової та природничо-математичної освіти Сумського ОІППО, к.пед.н., був націлений на розгляд питання щодо особливостей організації та впровадження проектної діяльності в 7-му класі. Доповідач розглянула сутність і складові проектної технології, звернула увагу учасників вебінару на методичних рекомендаціях Міністерства освіти і науки України та детально зупинилася на кожному з етапів організації проектної діяльності.

Під час зворотнього зв’язку було надано відповіді на запитання учасників вебінару, які вони могли задати у чаті.

Повну інформацію можна отримати, переглянувши відеозапис вебінару:

Презентації в електронному вигляді можна завантажити за посиланнями:

Презентация Метейко А.В.

Презентація Коростіль Л.А.

Захід об’єднав понад 100 зацікавлених осіб.

Так як це був перший захід такого формату для педагогів-предметників, то враження вчителів від почутого та відгуки про побачене подаємо в оригіналі.

Ковтун Т.М., методист районного методичного кабінету відділу освіти Глухівської районної державної адміністрації

Романенко І.І., вчитель хімії Тростянецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 5 м. Тростянця

Оніщенко Т.М., т.в.о. завідувача Конотопського міського методичного кабінету

P1016200 result

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO