ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ІНКЛЮЗИВНОГО НАВЧАННЯ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ – ПРІОРИТЕТНЕ ЗАВДАННЯ СЬОГОДЕННЯ

20211118 090244Забезпечення рівних можливостей та вільного доступу до освіти, задоволення освітніх потреб усіх учасників освітнього процесу, створення іклюзивного освітнього середовища, - про це говорили під час онлайн-наради для спеціалістів органів управління освітою 18 листопада 2021 року, яку провів начальник відділу інклюзивної, позашкільної освіти та виховної роботи Віталій БІЛАШ.

Під час наради обговорено питання організації інклюзивного навчання  в області у 2021/2022 навчальному році, забезпечення його ефективності в закладах освіти.

Завідувач обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти Юлія ДІДОРЕНКО акцентувала увагу на змінах до постанов Кабінету Міністрів України щодо організації навчання осіб з особливими освітніми потребами та Порядках організації інклюзивного навчання в закладах дошкільної та загальної середньої освіти.

Алевтина БЕСПАЛЬЧИК, методист обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти наголосила на важливості створення умов доступності та безбар’єрності у закладах освіти.

Окрему увагу було приділено вирішенню проблемних питань, які виникають під час організації інклюзивного навчання.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO