ВІДЕОСЕЛЕКТОРНА НАРАДА ДЛЯ ДИРЕКТОРІВ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИХ ЦЕНТРІВ ЩОДО АКТУАЛЬНИХ ПИТАНЬ ДІЯЛЬНОСТІ ІРЦ

20210402 084245У Департаменті освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації 02 квітня 2021 року проведено в онлайн-форматі нараду з директорами інклюзивно-ресурсних центрів щодо актуальних питань діяльності інклюзивно-ресурсних центрів області.

Начальник відділу інклюзивної освіти, позашкільної та виховної роботи Департаменту освіти і науки Олена БЕНЬКАЛОВИЧ зазначила, що на сьогодні впровадження інклюзивного навчання все ще залишається пріоритетним напрямком розвитку освіти. Саме інклюзивна освіта дає дитині з особливими освітніми потребами можливість розвиватися, адаптуватися до суспільства, гарантує повагу до її здібностей та надає можливість бути успішним.

Завідувач обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти Юлія ДІДОРЕНКО акцентувала увагу на необхідності постійно підвищувати методичний та практичний рівень професійної компетентності педагогічних працівників інклюзивно-ресурсних центрів.

Головний спеціаліст відділу інклюзивної освіти, позашкільної та виховної роботи Департаменту освіти і науки Віталій БІЛАШ наголосив на змінах у функціоналі роботи автоматизованої системи «ІРЦ», звернув увагу на заповненнях розділів, що стосуються форми Звіту № 1-ІРЦ.

Методист обласного центру підтримки інклюзивної освіти Алевтина БЕСПАЛЬЧИК проаналізувала діяльність фахівців інклюзивно-ресурсних центрів за основними напрямками роботи та окреслила першочергові завдання функціонування ІРЦ.

Окрему увагу приділено вирішенню проблемних питань, що виникають під час діяльності інклюзивно-ресурсних центрів.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO