ІНКЛЮЗИВНЕ НАВЧАННЯ ТА ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНИЙ СУПРОВІД ДИТИНИ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ: НА СУМЩИНІ ВІДБУЛИСЬ МЕТОДИЧНІ НАРАДИ

IMG 4eec1c84eac7119685e488308a7183cf VУ вересні-жовтні 2019 року для заступників директорів з навчальної (навчально-виховної) роботи та практичних психологів закладів загальної середньої освіти, де організовано інклюзивне навчання, спеціалістами обласного ресурсного центру з підтримки інклюзивної освіти та навчально-методичного центру психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти проведено методичні наради з питань надання освітніх послуг дітям з особливими освітніми потребами. Учасниками зазначених зустрічей також стали директори інклюзивно-ресурсних центрів, спеціалісти органів управління освітою, які відповідають за організацію інклюзивного освітнього середовища, соціальні педагоги та асистенти вчителя закладів загальної середньої освіти. Усього у нарадах прийняли участь 330 педагогічних працівників, спеціалістів освіти Сумщини.

Для залучення більшої аудиторії слухачів було визначено п’ять центрів проведення методичних нарад – міста Суми, Глухів, Конотоп, Ромни та Охтирка. У ході нарад акцентовано увагу на алгоритмі організації інклюзивного навчання для дітей з особливими освітніми потребами в закладах освіти. Докладно висвітлено та презентовано питання нормативно-правового забезпечення інклюзивного навчання, створення інклюзивного середовища в закладах освіти, роботи команди психолого-педагогічного супроводу дитини, діяльність асистента вчителя в інклюзивному класі, організації психологічного супроводу в умовах інклюзивного навчання.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO