18 Формування соціально-громадянської компетентності особистості засобом превентивного виховання в умовах Нової української школи

Навчальний курс спрямований на висвітлення шляхів реалізації нової освітньої парадигми в Україні. Особливе значення надається проблемі формування соціально-громадянської компетентності особистості. Соціально-громадянська компетентність забезпечує інтеграцію особистості в суспільство, продуктивне виконання нею соціальних ролей та функцій, здатність орієнтуватися у мінливому соціальному середовищі та ефективно взаємодіяти у соціумі шляхом досягнення балансу між своїми потребами, очікуваннями, сенсом життя та вимогами соціальної дійсності, спираючись на усталені суспільні норми та стандарти поведінки.

Слухачі навчального курсу ознайомляться з ефективними шляхами профілактики та подолання дитячої жорстокості (булінгу) в умовах сучасної школи та виокремленими ефективними технологіями превенції девіантної поведінки (правопорушень) серед неповнолітніх в освітньому середовищі.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO