Управління дошкільним навчальним закладом у системі функціонування «НВК-ДНЗ»

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2017 рік, 9 лютого цього року Міщенко Л. Б. методист дошкільного виховання Сумського ОІППО надала методичну допомогу у формі методичного порадника з питання «Управління дошкільним навчальним закладом у системі функціонування «НВК-ДНЗ» працівникам районного відділу освіти, які опікуються дошкільною освітою, директорам, заступникам директорів з навчально-виховної роботи навчально-виховних комплексів Л-Долинського району. Усього взяло участь у методичному пораднику 14 педагогів.

У ході проведення заходу розглянуто питання: «Організація процесу життєдіяльності дитини дошкільного віку в системі функціонування «навчально-виховний комплекс – дошкільний навчальний заклад»; «Планування діяльності дошкільного підрозділу навчально-виховного комплексу на навчальний рік»; «Контроль як функція управлінської діяльності в системі функціонування «навчально-виховний комплекс – дошкільний навчальний заклад».

Ознайомлення з питаннями управління дошкільним навчальним закладом у системі функціонування «НВК-ДНЗ» було здійснено на базі: Колядинецького навчально-виховного комплексу Липоводолинської районної ради; Московського навчально-виховного комплексу Липоводолинської районної ради.

Педагогам наданно рекомендації щодо активізації процесу організації життєдіяльності дитини дошкільного віку у системі функціонування «навчально-виховний комплекс – дошкільний навчальний заклад».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO