Шляхи удосконалення професійної компетентності педагогічних працівників засобами моніторингу

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2016 рік, 22 листопада 2016 року на базі Сумського ОІППО відбувся обласний методичний вебінар «Шляхи удосконалення професійної компетентності педагогічних працівників засобами моніторингу».

Мета заходу: розгляд питання щодо значення моніторингових досліджень як засобу підвищення професійної компетентності педагогів, зокрема, упровадження компетентнісного підходу до викладання шкільних дисциплін.

Відкрила вебінар Борисенко О.Ф., в.о. завідувача навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання СОІППО інформацією про важливість моніторингу як інструмента формування, розвитку професійної компетентності вчителів; компонентів, які виступають у якості об’єкта вимірювання в процесі педагогічного моніторингу та результати моніторингове дослідження щодо компетентнісного підходу до формування основних предметних компетентностей учнів на уроках географії.

З результатами проведення моніторингового дослідження причин відставання та неуспішності учнів загальноосвітніх навчальних закладів та завданнями щодо їх подолання ознайомила учасників Браткова Г.М. – методист відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО.

Методиствідділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Остапенко О.І. виступила з доповіддю «Підвищення професійної компетентності вчителя-філолога засобами моніторингу».

Методист міського методичного кабінету відділу освіти виконавчого комітету Лебединської міської ради Сумської області Ружицька Т.І. ознайомила учасників вебінару з досвідом компетентнісного підходу до викладання математики в загальноосвітніх навчальних закладах м. Лебедин.

За підсумками вебінару відповідальним за організацію та проведення моніторингових досліджень були надані методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO