ОБЛАСНА ШКОЛА МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ-МЕТОДИСТА «ВЛАСНА МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА: СПЕЦИФІКА ТА ОСОБЛИВОСТІ ПОБУДОВИ»

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2023 рік, 27 квітня, на базі СОІППО проведено засідання обласної школи майбутнього вчителя-методиста «Власна методична розробка: специфіка та особливості побудови».

Нікітін Ю.О., ректор Сумського ОІППО, доктор історичних наук, професор, відкрив засідання обласної школи майбутнього вчителя-методиста, привітавши його учасників та наголосивши на необхідності творчого розвитку педагогів.

Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, доктор педагогічних наук, професор, виступивши модератором заходу, зосередила увагу присутніх на специфіці та особливостях моделювання власної методичної розробки, основних акцентах її інтелектуального конструювання й прагматичного структурування.

Сєрих Л.В., в.о. завідувача кафедри теорії і методики змісту освіти Сумського ОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент, зупинилася на вимогах щодо структурних складових власної методичної розробки.

Івашина Л.П., доцент кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту, кандидат наук з державного управління, доцент, зосередила увагу на вимогах щодо оформлення практичної складової власної методичної розробки.

Сердюк О.П., завідувач навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, ознайомила учасників заходу з порядком подання власної методичної розробки  на розгляд комісії, наголосивши на  типових недоліках.

Методисти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО ознайомили учасників заходу з типовими недоліками розробок та особливостями роботи над власним методичним доробком за напрямами:

  • українська мова та література – Левенець Н.В., методист мовно-літературної освітньої галузі Сумського ОІППО;
  • математика – Свєтлова Т.В., методист математичної освітньої галузі Сумського ОІППО;
  • географія – Попов В.Д., методист з географії Сумського ОІППО;
  • трудове навчання – Коренева І.В., методист технологічної освітньої галузі Сумського ОІППО;
  • початкова освіта – Курган О.В., методист з початкової освіти Сумського ОІППО

За підсумками засідання учасникам обласної школи майбутнього вчителя-методиста надано методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO