ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ СНІГУ. МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗИМОВИХ ВИДІВ СПОРТУ

golovnaМіжнародна федерація лижного спорту заснувала свято – Всесвітній день снігу  (World Snow Day). Його відзначають щорічно в третю неділю січня. Це свято має й іншу назву – Міжнародний день зимових видів спорту.

Його мета – залучення дітей та молоді до активного відпочинку, інформування про користь зимових розваг, а також про роль снігу в навколишньому середовищі.

Вагомим є значення снігу для розвитку зимових видів спорту. Так, серед рейтингу 10 найпопулярніших видів спорту в Україні – хокей і біатлон.

У складі національної збірної України з біатлону багато років виступали представники Сумщини – Семеренко Віта Олександрівна, Семеренко Валентина Олександрівна (уродженці смт. Краснопілля). Вони ставали переможцями і призерами Олімпійських ігор (2014), неоднократними переможцями і призерами чемпіонатів світу, етапів Кубка світу, чемпіонатів Європи  з біатлону.

За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, досягнення високих спортивних результатів з біатлону сестри Семиренко відзначені державними нагородами.

У рубриці «Вчимось в умовах воєнного стану» – підрубрика «Поради методистів навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку» розміщено посилання про цікаві зимові види спорту, про які знають не всі.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO