Відродження національних традицій: робота з природним матеріалом.

golovnaТворчість – чудова можливість провести час з користю. Дорослим вона допомагає впоратися зі стресом, дітям – застосувати творчу енергію на користь собі й людям. Під час зимових канікул варто залучати дітей до роботи з природним матеріалом. Дітям можна запропонувати зробити власноруч дідуха та «павука» – національні символи новорічних свят. Така саморобна прикраса буде чудово виглядати у кімнаті (кухні) або стане відмінним подарунком від малюка для рідних і близьких.

Плетіння дідухів та «павуків» завжди було родинним заняттям. Допомагали створювати ці різдвяні символи діти.

Солом’яні вироби можуть бути, у залежності від задуму та майстерності, різні за формою та складністю. Окрім того, існує також безліч варіантів декоративного оздоблення, їх можна прикрасити стрічками, квітами, папером. Створені декоративні елементи часом фарбують.

У рубриці «Вчимося в умовах воєнного стану» – підрубрика «Поради методистів навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку» розміщені посилання на відео про користь занять творчістю для дітей та матеріали тематичних виховних годин.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO