Навчально-методичний комплект з географії та економіки як важливий інструмент компетентнісно орієнтованого навчання

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, 30 листопада 2022 року відбувся обласний семінар «Навчально-методичний комплект з географії та економіки як важливий інструмент компетентнісно орієнтованого навчання» для вчителів географії та економіки закладів загальної середньої освіти.

Попов В.Д., методист з географії та економіки навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, акцентував увагу на сутності навчально-методичного комплекту як важливого інструменту компетентнісно орієнтованого навчання та розкрив зміст його складових компонентів.

Ащеулова І.П., учитель географії комунального закладу Сумської обласної ради Глухівський ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою поділилася досвідом роботи з реалізації практичного компоненту навчальної програми з географії за допомогою географічних атласів.

Мамай О.В., ознайомив з дидактичними можливостями електронного підручника, що використовується під час викладання інтегрованого курсу «Пізнаємо природу» 5 клас.

Іщенко А.О., учитель географії Роменського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 8 Роменської міської ради надала рекомендації з використання онлайн ресурсів у вивченні географії.

Ткаченко Н.М., учитель економіки Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 7 імені М. Савченка Сумської міської ради розповіла про досвід роботи з формування економічного мислення на уроках фінансової грамотності за допомогою навчально-методичного комплекта і різних Інтернет-джерел економічного спрямування.

За результатами обласного семінару вчителям географії та економіки надано методичні рекомендації щодо використання навчально-методичного комплекту в освітньому процесі.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO