МЕТОДИЧНИЙ (ОНЛАЙН) ПОРАДНИК ДЛЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2022 рік, 5 травня відбувся обласний методичний порадник «Планування освітнього процесу в умовах осучаснення дошкільної освіти».

Цільова аудиторія – педагогічні працівники відділів освіти, консультанти центрів професійного розвитку, які опікуються дошкільною освітою; керівники, вихователі-методисти, вихователі закладів дошкільної освіти.

У ході  проведення  заходу Міщенко Л.Б., методист з дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО звернула увагу на особливості організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти в умовах воєнного стану під час використання дистанційних і змішаних форм освітнього процесу; наголосила на проведенні протягом місяця роботи з просвіти учасників освітнього процесу в закладах дошкільної освіти щодо питань мінної небезпеки і вибухонебезпечних предметів та дій в надзвичайних ситуаціях під час використання дистанційних і змішаних форм освітнього процесу.

У ході проведення методичного порадника Міщенко Л.Б. розкрила питання «Особливості планування освітнього процесу в закладах дошкільної освіти в умовах осучаснення дошкільної освіти та під час воєнного стану»:

  • нормативно-правове забезпечення планування діяльності закладу дошкільної освіти;    
  • структурні компоненти плану роботи закладу дошкільної  освіти,  змістове наповнення основних розділів;
  • особливості планування роботи на літній період;
  • зміст орієнтовних додатків плану роботи закладу дошкільної  освіти.

Учасникам надано методичні рекомендації щодо особливостей планування освітнього процесу в закладах дошкільної освіти та презентацію.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO