Компетентнісно орієнтований урок географії та економіки

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2021 рік, 24 листопада відбулася (онлайн) обласна школа молодого вчителя географії та економіки «Компетентнісно орієнтований урок географії та економіки в контексті вимог Нової української школи».

Мета заходу – надання методичної допомоги молодим учителям з питання підготовки та проведення компетентнісно орієнтованого уроку.

Ознайомив з планом роботи обласної онлайн-школи молодого вчителя географії та економіки методист з географії та економіки навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО Попов В.Д., який зосередив увагу учасників заходу на важливості використання компетентнісного підходу на уроках географії та економіки, розкрив характерні особливості компетентнісно орієнтованого уроку як ключової форми модернізації освітнього процесу в умовах Нової української школи.

Чуніка О.В., учитель географії Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Б.Д. Антоненка-Давидовича Охтирської міської ради, презентувала досвід роботи з використання сучасних методів і прийомів на уроках географії в умовах компетентнісно орієнтовного навчання.

Карпенко Л.В., учитель географії Хухрянської загальноосвітньої І-ІІІ ступенів (опорний заклад освіти) Чернеччинської сільської ради Охтирського району, висвітила в своєму виступі інформацію з досвіду роботи щодо використання компетентнісно орієнтованих завдань на уроках географії.

Іваненко Н.Е., учитель інформатики Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 імені Героя України Олександра Аніщенка Сумської міської, розкрила питання ролі інформаційно-комунікаційних технологій у формуванні предметних компетентностей в учнів на уроках географії та економіки (з досвіду роботи).

Гончаренко М.М., учитель географії Сумської гімназії № 1 м. Суми, зупинилася на формуванні життєвих компетентностей в учнів на уроках фінансової грамотності (з досвіду роботи).

Філатова С.Ю., учитель географії Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 17 Сумської міської ради, акцентувала увагу на нових підходах до оцінювання навчальних досягнень учнів, зокрема розглянула формувальне оцінювання в умовах реалізації основних вимог Нової української школи.

За результатами проведення обласного онлайн-заходу вчителям географії та економіки надано методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO