ОБЛАСНИЙ МЕТОДИЧНИЙ ПОРАДНИК ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ БІОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЇ

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2021 рік, 24 вересня відбувся методичний порадник онлайн  «Методика розв’язування задач з генетики та молекулярної біології» для вчителів біології та екології Сумської області.

Під час проведення заходу Кісільова М. В., методист з біології, екології, природознавства та основ здоров’я навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, висвітлила питання щодо навчально-методичного забезпечення для ефективного розв’язання біологічних задач; акцентувала увагу на класифікації біологічних задач, етапах та алгоритмах розв’язання різних типів біологічних задач; наголосила на тому, що біологічні задачі є ефективним засобом формування біологічних знань та критичного мислення учнів.

Торяник В. М., к.б.н., доцент кафедри загальної біології та екології Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка, зосередила увагу на методиці розв’язання задач з молекулярної біології та генетики.

Ковальчук О. М., д.б.н., старший науковий співробітник відділу палеонтології Національного науково-природничого музею НАН України, адьюнкт кафедри палеозоології Вроцлавського університету, детально зупинився на методиці визначення геологічного віку палеонтологічних залишків у біологічних задачах.

По завершенню заходу учасникам було надано методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO