Обласний науково-методичний семінар «Формування медіаграмотності учнів у процесі навчання математики»

на головнуВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2021 рік, 6 травня 2021 року на базі Сумського ОІППО відбувся обласний науково-методичний семінар «Формування медіаграмотності учнів у процесі навчання математики» для вчителів математики закладів загальної середньої освіти Сумської області.

Свєтлова Т.В., методист з математики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, наголосила на ключових принципах медіаграмотності, акцентувала увагу на теоретичних основах та методичних аспектах формування медіаграмотності в учнів у процесі навчання математики.

Подліняєва О.О., доцент кафедри освітніх та інформаційних технологій Сумського ОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент, висвітлила питання формування медіаграмотності як інструменту розвитку критичного мислення.

Антонченко М.О., доцент кафедри освітніх та інформаційних технологій Сумського ОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент, акцентувала увагу учасників заходу на формуванні інфомедійної грамотності як складової інформаційно-цифрової компетентності вчителя математики.

Чергінець І.П., учитель математики Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8 Охтирської міської ради, ознайомила присутніх з онлайн інструментами перевірки інформації для формування медіаграмотності учнів у процесі навчання математики.

Гончар Г.М., учитель математики Сумської класичної гімназії Сумської міської ради, ознайомила учасників заходу з досвідом роботи щодо формування медіаграмотності учнів на уроках математики.

За результатами обласного науково-методичного семінару вчителям надано методичні рекомендації щодо формування медіаграмотності учнів у процесі навчання математики

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO