Обласний онлайн-семінар «Вивчення інформатики в початковій школі за новим Державним стандартом початкової освіти»

0на головнуВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2021 рік, 04 березня 2021 року відбувся обласний онлайн-семінар «Вивчення інформатики в початковій школі за новим Державним стандартом початкової освіти».

Черненко О.П., методист з інформатики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, наголосила на теоретичних основах організації та проведення уроку інформатики в початковій школі за стандартами НУШ; акцентувала увагу на методичних аспектах підготовки уроку, на особливостях формувального й підсумкового оцінювання результатів навчання з інформатики учнями початкової школи; окреслила складові інтерактивного уроку інформатики.

Діхнич К.В., методист з початкової освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, ознайомила присутніх з вимогами Державного стандарту початкової освіти до вивчення інформатики учнями початкової школи.

Сухацька Н.М., учитель початкових класів Шосткинської спеціалізованої школи І ступеня № 13 Шосткинської міської ради, поділилася досвідом реалізації предметних змістових ліній у вивченні інформатики учнями 2 класу.

Юрченко А.О., учитель  початкових класів Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради, поділилася досвідом реалізації предметних змістових ліній у вивченні інформатики учнями 3 класу.

Ситник І.М., учитель початкових класів Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 27 м. Суми, поділилася досвідом реалізації предметних змістових ліній у вивченні інформатики учнями 4 класу.

За результатами обласного науково-методичного онлайн-семінару вчителям надано методичні рекомендації щодо вивчення інформатики в початковій школі за новим Державним стандартом початкової освіти. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO