Обласний вебінар «Підсумки проведених моніторингових досліджень за 2020 рік. Завдання на 2021 рік».

monitoringВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2020 рік, 22 грудня 2020 року на базі Сумського ОІППО відбувся організаційно-методичний вебінар «Підсумки проведених моніторингових досліджень за 2020 рік. Завдання на 2021 рік».

Мета заходу: аналіз проведених моніторингових досліджень в області  у 2020 році, завдання на 2021 рік.

Завдання вебінару: поглиблення знань учасників наради з питань технології проведення моніторингових досліджень; висвітлення перспективних напрямів моніторингової діяльності відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання на 2021 рік, ознайомлення із результатами досліджень міжнародного та всеукраїнського рівнів.

Відкрила вебінар Остапенко О.І., завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО, яка наголосила на важливості запровадження моніторингових досліджень в освітній сфері, а також прозвітувала про проведені дослідження у 2020 році в Сумській області, зупинившись на важливих напрямах діяльності відділу. У рамках виступу доповідачем було виокреслено перспективні завдання на найближчі роки у проведенні досліджень якості початкової освіти та PISA-2021.

Досвідом роботи з обробки даних моніторингових досліджень засобами електронних таблиць поділився Шумада Р.Я., завідувач Запорізького обласного науково-методичного центру моніторингових досліджень якості освіти.

Про проведені моніторингові дослідження регіонального рівня (стан організації дистанційного навчання в закладах загальної середньої освіти в умовах карантину, стан підготовки випускників закладів загальної середньої освіти до ЗНО-2021, стан реалізації Концепції «Нова українська школа» та впровадження Державного стандарту початкової загальної освіти) доповіли Борисенко О.Ф. та Браткова Г.М., методисти навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО.

За підсумками вебінару відповідальним за організацію та проведення моніторингових досліджень були надані методичні рекомендації та презентаційні матеріали.

Остапенко О.І.

Шумада Р.Я.

Борисенко О.Ф.

Браткова Г.М.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO