Онлайн-засідання авторської педагогічної майстерні

golovnaВідповідно до плану роботи КЗ СОІППО на 2020 рік, 22 жовтня відбулося засідання авторської педагогічної майстерні (онлайн) Рогової Н.В., учителя української мови та літератури комунальної установи Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 10 О. Бутка м. Суми Сумської області, - «Використання інформаційно-комунікаційних технологій у роботі з обдарованими дітьми під час вивчення української мови та літератури», у рамках поширення передового педагогічного досвіду.

У заході взяли участь 67 керівників методичних об’єднань учителів української мови та літератури, учителів української мови та літератури закладів загальної середньої освіти.

Шерстюк Л.М., методист з української мови і літератури навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку КЗ СОІППО, ознайомила з планом проведення авторської педагогічної майстерності; можливостями використання інформаційно-комунікаційних технологій під час дистанційного навчання; із суттю досвіду Рогової Н.В. щодо використання інформаційно-комунікаційних технологій у роботі з обдарованими учнями під час вивчення української мови та літератури; етапами вивчення, узагальнення, опису досвіду; обґрунтувала доцільність його впровадження.

Презентація власного досвіду «Використання інформаційно-комунікаційних технологій у роботі з обдарованими дітьми під час вивчення української мови та літератури» Рогової Н.В. відбулася у формі віртуального майстер-класу.

Учасники переглянули фрагменти відеоуроку Рогової Н.В. «Сучасні казки. Фоззі. «Гупало Василь. П’ять з половиною пригод». Повчальний зміст казки» для подальшого обговорення практичного аспекту використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках української мови та літератури.

Шерстюк Л.М. підбила підсумки засідання, відповіла на запитання в чаті.

Учасникам надано методичні рекомендації щодо використання інформаційно-комунікаційних технологій під час вивчення української мови та літератури.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO