Обласний вебінар «Ключові уміння 21-го століття»

головнуВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2020 рік, 15.09.2020 методистами  навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку СОІППО Клюніною Н.В., Метейко А.В., Третьяковою О.В. проведено обласний вебінар «Ключові уміння 21-го століття».

Про оволодіння ключовими уміннями 21-го століття, як необхідної умови для формування життєвих компетентностей в сучасного учня учасникам вебінару розповіла Метейко А.В., методист з хімії, яка під час свого виступу акцентувала увагу на актуальності ключових умінь 21-го століття, презентувала типову освітню програму, розроблену Британською Радою в Україні, зміст і форми роботи якої  спрямовані на усвідомлення педагогами компетентнісного підходу до навчання, процесів пов’язаних із розвитком в учнів ключових життєвих компетентностей.

Клюніна Н.В., методист з іноземних мов, наголосила на важливості спілкування та співпраці, чинниках які впливають на їх ефективність та на шляхах формування цих умінь в учнів під час уроків; розглянула поняття «креативність» та «уява», педагогічні підходи до заохочення креативності, продемонструвала відмінності між креативним навчанням та навчанням креативності; продемонструвала відеоролик про важливість формування креативності в учнів.

Третьякова О.В., методист з історії, звернула увагу на можливості цифрових технологій для навчання та розвитку ключових умінь в учнів; акцентувала увагу на еволюції цифрових технологій; розкрила поняття «цифрова грамотність»; висвітлила умови ефективного впровадження в освітній процес цифрової грамотності; наголосила на важливості формування громадянськості як ключового вміння.

По закінченню роботи вчителі отримали методичні рекомендації щодо реалізації інтеграції змісту предметів природничо-математичного та суспільно-гуманітарного  спрямування за матеріалами курсу «Ключові уміння 21-го століття».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO