Спільний онлайн захід Сумського ОІППО та Державної служби якості освіти в Сумській області

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського ОІППО на 2020 рік, 11 червня 2020 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проведено онлайн-засідання (засобами відеохостингу YouTube) обласної школи молодого управлінця з теми «Планування роботи закладу загальної середньої освіти на рік» для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти (стаж роботи на керівній посаді – до 3-х років).

Мета онлайн-засідання обласної школи молодого управлінця – надати методичну допомогу й підвищити інформаційний, управлінський рівні заступників директорів шкіл з питань планування роботи закладу загальної середньої освіти із урахуванням результатів педагогічного аналізу діяльності колективу за рік; націлити заступників директорів з навчально-виховної роботи на системний підхід до планування виховної роботи на рік в освітньому закладі.

На початку онлайн-засідання обласної школи молодого управлінця Рябухою А.П., начальницею управління Державної служби якості освіти в Сумській області було висвітлено питання «Річне планування та відстеження його результативності відповідно до стратегії розвитку закладу освіти».

Більшу частину заходу методисти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО Іващенко І.І. (методист з управлінської діяльності), Блужан Т.В. (методист з виховної роботи) присвятили розгляду питань:

  • нормативне забезпечення та основні вимоги до планування роботи закладу загальної середньої освіти, у т.ч. стратегічного, як основи річного плану роботи закладу загальної середньої освіти; алгоритм підготовки до планування та оформлення річного плану роботи школи (Іващенко І. І. );
  • нормативно-правове забезпечення та особливості планування виховної роботи в закладі загальної середньої освіти на рік; планування роботи педагогічного колективу з попередження насильства в школі
    (Блужан Т.В.).

За підсумками проведення онлайн-засідання обласної школи молодого управлінця заступникам директорів шкіл надано методичні рекомендації:

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO