Організація та проведення моніторингових досліджень державного та регіонального рівнів

на головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2015 рік, 30 вересня 2015 року на базі Сумського ОІППО відбулась організаційно-методична нарада «Організація та проведення моніторингових досліджень державного та регіонального рівнів».

Метою заходу було висвітлення та обговорення питань щодо науково-методичних і практичних аспектів моніторингу якості освіти в області: розширення та поглиблення знань відповідальних за проведення моніторингових досліджень у районах (містах) області з питань технології проведення моніторингових досліджень; ознайомлення учасників наради з результатами досліджень державного рівня, що були реалізовані у 2014-2015 навчальному році, регіональних моніторингових досліджень та перспективними напрямами діяльності відділу моніторингу якості освіти.

На заході були присутні представники Білопільського, Буринського, Великописарівського, Глухівського, Краснопільського, Кролевецького. Липоводолинського, Недригайлівського, Охтирського, Путивльського, Роменського, Сумського, Тростянецького, Шосткинського районів та міст Суми, Глухів, Лебедин, Охтирка, Ромни, Шостка.

Відкрила нараду Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної роботи Сумського ОІППО, яка привітала учасників наради та наголосила на важливості запровадження моніторингових досліджень на рівні окремого району, місту, навчального закладу.

Завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти СОІППО Сагалаєва Н.В. презентувала інформаційно-аналітичний звіт про проведення моніторингових досліджень, у яких брали участь загальноосвітні навчальні заклади області та зупинилась на перспективних напрямах діяльності відділу.

З результатами досліджень державного рівня, що були реалізовані протягом 2014-2015 року, ознайомили учасників заходу Борисенко О.Ф. та Боріщик Ю.В., методисти відділу моніторингу якості освіти СОІППО.

Про моніторинг як засіб управління розвитком професійної компетентності вчителів, підвищення ефективності організації науково-методичної роботи, дослідження стану організації національно-патріотичного виховання в освітньому середовищі загальноосвітніх навчальних закладів ознайомили присутніх Барсук Н.О., Браткова Г.М., Курган О.В., методисти відділу моніторингу якості освіти СОІППО.

На нараді було проведено анкетування, яке дозволило оцінити розуміння відповідальними за організацію та проведення моніторингових досліджень функцій методичних кабінетів, зокрема діагностичної та інформаційно-коригувальної, визначити алгоритм роботи щодо реалізації моніторингів.

Учасникам наради були надані методичні рекомендації стосовно покращення освітнього середовища загальноосвітніх навчальних закладів засобами моніторингу.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO