Моніторингові дослідження 2018 року. Завдання на 2019 рік

Відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 20 грудня 2018 року на базі Сумського ОІППО відбувся організаційно-методичний вебінар «Підсумки проведених моніторингових досліджень за 2018 рік. Завдання на 2019 рік».

Мета заходу: розгляд проведених моніторингових досліджень в області у 2017-2018 навчальному році, завдання на 2019 рік.

Завдання вебінару: поглиблення знань учасників наради з питань технології проведення моніторингових досліджень; висвітлення перспективних напрямів моніторингової діяльності відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання на 2019 рік.

Відкрила вебінар Ірина Віталіївна УДОВИЧЕНКО, проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, яка наголосила на важливості запровадження моніторингових досліджень в освітній сфері.

Олена Іванівна ОСТАПЕНКО, завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО продовжила вебінар презентацією інформаційно-аналітичного звіту про проведення моніторингових досліджень, у яких взяли участь заклади загальної середньої освіти області, зупинившись на перспективних напрямах діяльності відділу.

У ключі компетентнісного підходу в організації освітнього процесу у закладах освіти звітувала методист навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО Олена Михайлівна ЖИЛА за темою «Компетентнісний підхід до викладання англійської мови».

Про проведення моніторингового дослідження стану організації підготовки учнів до ЗНО у закладах загальної середньої освіти прозвітувала методист відділу Оксана Феєясівна БОРИСЕНКО.

За підсумками вебінару відповідальним за організацію та проведення моніторингових досліджень були надані методичні рекомендації.

Повторно вебінар можна переглянути за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=I8KldBfe0wo.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO