Повнофункціональні середовища програмування (візуальні)

С++

C ++ — мова програмування високого рівня з підтримкою декількох парадигм програмування: об'єктно-орієнтованої, узагальненої та процедурної.
У 1990-х роках С++ стала однією з найуживаніших мов програмування загального призначення. Мову використовують для системного програмування, розробки програмного забезпечення, написання драйверів, потужних серверних та клієнтських програм, а також для розробки розважальних програм таких як відеоігри. С++ суттєво вплинула на інші, популярні сьогодні, мови програмування: С# та Java.

Переваги мови C++ :

  • Швидкодія. Швидкість роботи програм на С++ практично не поступається програмам на С, хоча програмісти отримали в свої руки нові можливості і нові засоби.

  • Масштабованість. На мові C++ розробляють програми для найрізноманітніших платформ і систем.

  • Можливість роботи на низькому рівні з пам'яттю, адресами, портами. (Що, при необережному використанні, може легко перетворитися на недолік.)

  • Можливість створення узагальнених алгоритмів для різних типів даних, їхня спеціалізація, і обчислення на етапі компіляції, з використанням шаблонів.

  • Підтримуються різні стилі та технології програмування, включаючи традиційне директивне програмування, ООП, узагальнене програмування, метапрограмування (шаблони, макроси).

https://visualstudio.microsoft.com/vs/features/cplusplus/

Delphi , GetLazarus, Lazarus

Lazarus – сумісна з Delphi платформа IDE для швидкої розробки додатків. Він має безліч компонентів, готових до використання, і графічний дизайн, щоб легко створювати складні графічні інтерфейси користувача.

https://www.lazarus-ide.org/

Atmel Studio (Microchip Studio)

Atmel Studio 7 – це інтегрована платформа розробки (IDP) для розробки та налагодження додатків Atmel® SMART ARM® та мікроконтролерів Atmel AVR® (MCU). Studio 7 підтримує всі AVR та Atmel SMART MCUs. Atmel Studio 7 – просте у використанні середовище для написання, побудови та налагодження ваших програм, написаних на C або C ++. Він також легко з'єднується з відладчиками Atmel та комплектами розробки.

https://www.microchip.com/en-us/tools-resources/develop/microchip-studio

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO