ВІТАЄМО ВИПУСКНИКІВ-МАГІСТРІВ 2020 РОКУ!

goovna10 березня 2020 року в конференц-залі Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів магістрів студентам денної форми навчання з освітньо-професійних програм Практична психологія (спеціальність 053 Психологія) та Управління навчальним закладом (спеціальність 073 Менеджмент).

З вітальним словом виступив ректор КЗ СОІППО, доктор історичних наук, доцент Юрій Нікітін, який побажав випускникам успішної реалізації у професійній діяльності, упевненості у власних силах та знаннях, наполегливості, невичерпної енергії та завзяття.

Дипломи магістрів з настановою випускникам в реалізації власних творчих задумів урочисто вручили проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи, кандидат психологічних наук, доцент Світлана Панченко та проректор з наукової роботи, кандидат педагогічних наук, доцент Сергій Грицай. Вони відмітили, що робота з такими мудрими та старанними студентами була плідною та ефективною протягом усього періоду навчання.

Теплими словами привітали випускників декан факультету підвищення кваліфікації та перепідготовки, кандидат педагогічних наук, доцент Ірина Захарова та директор спеціалізованої школи І ступеня № 30 «Унікум» Лариса Сопіна, які відзначили, що набутий практичний та теоретичний досвід обов’язково стане в нагоді випускникам у вирішенні професійних завдань.

Куратор групи спеціальності 053 Психологія, кандидат психологічних наук, доцент Лариса Чеканська та виконуюча обов’язки завідувача кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри Галина Єфремова побажали магістрам успіхів у реалізації власних мрій та прагнень, використання набутих знань, навичок та саморозвитку у становленні себе як фахівця.

Зі словами вдячності виступили представники студентства, які подякували за знання та досвід, якими щедро та на високому професійному рівні ділився викладацький склад інституту, надані можливості для самореалізації та прекрасні умови для власного вдосконалення та навчання.

Бажаємо випускникам успіхів у всіх справах та наснаги для підкорення нових професійних вершин. У добру путь!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO