ЩОДЕННИК ВІДБІРКОВО-ТРЕНУВАЛЬНИХ ЗБОРІВ. ДЕНЬ ТРЕТІЙ

golovnaТретій день тренувальних зборів – 5 лютого був для учасників насиченим та плідним. Юні хіміки виконували практичну роботу з аналітичної хімії у Сумському державному педагогічному університеті імені А.С. Макаренка.

Більша кількість учасників відбірково-тренувальних зборів працювали в Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти, розв’язуючи задачі та виконуючи завдання олімпіад всеукраїнського рівня.

Юні економісти розглядали питання податкової системи на базі Інституту бізнес-технологій Української академії банківської справи Сумського державного університету.

Юні екологи вирішували екологічні проблеми забруднення навколишнього середовища, працюючи в Сумському державному університеті.

Учасники тренувальних зборів з трудового навчання готували творчі кулінарні проекти (обслуговуючі види праці) на базі ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва та дизайну» та розвивали практичні навички з оздоблення кондитерських виробів у кулінарному цеху ДНЗ «Сумського центру професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO