ЩОДЕННИК ВІДБІРКОВО-ТРЕНУВАЛЬНИХ ЗБОРІВ. ДЕНЬ ДРУГИЙ.

головнуУ вівторок, 4 лютого, учасники відбірково-тренувальних зборів з української мови та літератури, історії, математики, фізики, хімії, географії, правознавства, астрономії, іноземної філології (англійська, німецька, французька, російська мови) продовжили навчання у Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти.

Команда юних екологів готувалася до ІV етапу олімпіад на базі Сумського державного університету, юних економістів – Інституту бізнес-технологій Української академії банківської справи Сумського державного університету, юних біологів – Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка. Учасники відбірково-тренувальних зборів з трудового навчання вивчали технологію виготовлення виробів з деревини (технічні види праці) та готували творчі кулінарні проекти (обслуговуючі види праці) на базі ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва та дизайну».

Учні розуміють, що уявити сучасне життя без досягнень науки неможливо, адже саме вона надає можливість людству підійматися на вищий щабель духовного, інтелектуального розвитку.

Діти мають великий потенціал, запал та енергію. Тож, бажаємо їм не переставати вірити в себе, постійно прагнути до нових успіхів та звершень, досягати поставлених цілей і не втрачати інтересу до всього нового й незвіданого.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO