Методичний порадник з математики

головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2019 рік, 30 жовтня 2019 року Свєтловою Т.В., методистом з математики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, на базі Буринської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 імені В.М. Кравченка Буринської міської ради проведено методичний порадник «Організаційно-методичні аспекти роботи з обдарованими учнями в контексті підготовки до олімпіади та ЗНО з математики у 2019-2020 н.р.».

На заході були присутні Конопленко Л.Г., завідуюча методичним кабінетом управління освіти, молоді, спорту, культури та туризму Буринської міської ради; Дяченко Г.В., завідуюча методичним кабінетом відділу освіти Буринської районної державної адміністрації; Дехніч Т.В., головний спеціаліст управління освіти, молоді, спорту, культури та туризму Буринської міської ради; Бондаренко І.С., методист з математики управління освіти, молоді, спорту, культури та туризму Буринської міської ради; 27 учителів математики закладів загальної середньої освіти Буринського району, Буринської міської об’єднаної територіальної громади.

Свєтлова Т.В., методист з математики Сумського ОІППО, проаналізувала результативність участі учнів закладів загальної середньої освіти Буринського району, Буринської міської об’єднаної територіальної громади в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики в 2011-2019 рр. та наголосила на організаційно-методичних аспектах підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики-2020; особливостях використання сучасних он-лайн ресурсів у процесі підготовки учнів до олімпіади з математики.

Методист з математики проаналізувала результативність складання державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання з математики в 2019 році випускниками закладів загальної середньої освіти Буринського району, Буринської міської об’єднаної територіальної громади; наголосила на організаційно-методичних аспектах проведення зовнішнього незалежного оцінювання з математики в 2020 році.

З учителями математики Свєтловою Т.В. проведено практичне заняття-тренінг з розв’язування завдань у формі зовнішнього незалежного оцінювання з математики, проаналізовано та надано методичний коментар щодо розв’язків цих завдань учителями.

За результатами порадника вчителям надано методичні рекомендації щодо організації самоосвітньої діяльності вчителів математики з підвищення фахового рівня для підготовки учнів до олімпіади з математики та складання зовнішнього незалежного оцінювання з математики.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO