Другий етап обласного турніру юних дослідників

головну resultВідповідно до наказу Департамента освіти і науки Сумської облдержадміністрації від 03.09.2019 № 513-ОД «Про проведення обласного турніру юних дослідників» 23-24 жовтня 2019 року Сумським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти та Сумським державним університетом проведено другий етап обласного турніру юних дослідників.

У турнірі брали участь 10 команд: Липоводолинського та Ямпільского районів, міст Глухів, Конотоп, Суми, Комишанської ОТГ та Сумської обласної гімназії-інтернат для талановитих та творчо обдарованих дітей.

Під час змагань учні закладів загальної середньої освіти продемонстрували фізичні явища за умов їх найкращого спостереження, пояснювали закономірності явищ, аналізували сфери їх використання в повсякденному житті, оцінювали якість постановки експериментів та їх обгрунтування.

Кожна команда мала можливість виступити в ролі Експериментатора, Теоретика та Експерта, спостерігати за виступами інших команд, брати участь в теоретичному обговоренні дослідів, ознайомитися з оцінкою, коментарями та побажаннями членів журі щодо виступів у змаганнях.

У відбірковому та фінальному конкурсах усі команди показали глибокі знання з фізики, продемонстрували злагодженість у грі та толерантність до суперників.

Найкращою стала команда «Левітація» комунальної установи Сумська спеціалізована школа І – ІІІ ступенів № 10 ім. Героя Радянського Союзу О.Бутка. Друге місце розділили збірна команда «Фотон» Конотопської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №12 і Конотопської гімназії та команда «Рrometheus» комунального закладу Сумської обласної ради «Сумська обласна гімназія-інтернат для талановитих та творчо обдарованих дітей». Третє місце посіли команди «В смислє?» комунальної установи Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 17, «Бозон» дослідницько-експериментального відділу Глухівського міського центру позашкільної освіти.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO