Методичний порадник «Ведення ділової документації з кадрових питань у закладах загальної середньої освіти»

головну resultВідповідно до плану роботи Сумський ОІППО на 2019 рік, 06 червня 2019 року на базі методичного кабінету відділу освіти Лебединської районної державної адміністрації був проведений методичний порадник для директорів закладів загальної середньої освіти Лебединського району за темою «Ведення ділової документації з кадрових питань у закладах загальної середньої освіти».

У роботі методичного порадника взяли участь працівники методичного кабінету відділу освіти Лебединської райдерж адміністрації, 18 директорів закладів загальної середньої освіти Лебединського району. Захід відкрили: Перлик В.В., методист з управлінської діяльності навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку КЗ Сумський ОІППО; Дудченко Л.П. – начальник відділу освіти Лебединської районної державної адміністрації.

До програми методичного порадника було включено презентацію «Нова українська школа: формування та розвиток управлінської компетентності сучасного керівника навчального закладу», «Нормативно-правове регулювання діловодства у закладах загальної середньої освіти. Номенклатура справ з діловодства» та зразки оформлення наказів з особового складу працівників у закладах загальної середньої освіти (виступ Перлик В.В.). Захід завершився консультативним діалогом (засіданням у форматі «круглого столу») за темою методичного порадника та наданням методичних рекомендацій учасникам щодо ведення ділової документації у закладах загальної середньої освіти.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO