Сумщина вітає конкурсантів третього туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019»

головнуСумщина гостинно зустрічає кращих учителів захисту Вітчизни з усієї країни – 4 квітня в Сумському палаці дітей та юнацтва відбулося урочисте відкриття третього туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019», відповідно до програми якого 25 конкурсантів з усіх областей України та 10 членів журі працюватимуть 7 днів над визначенням кращого з кращих – Переможця заключного туру конкурсу, ім’я якого стане відомо вже 12 квітня.

З вітаннями та побажаннями гарних конкурсних емоцій до учасників звернувся заступник голови Сумської обласної державної адміністрації І.С. Боршош. Іван Семенович наголосив на розвитку української школи, у якій патріотичне виховання молоді є одним із основних пріоритетів, що стало можливим у наслідок поступового й непорушного ствердження суверенітету країни.

Заступник голови Сумської обласної ради Т.І. Головко, вітаючи освітянську спільноту, указала, що має надію і впевненість у тому, що, завдяки професійній майстерності та душевному покликанню вчителів захисту Вітчизни, наша держава ніколи і ні перед ким не стане на коліна.

Директор Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації В.П. Гробова завірила присутніх: організаційний комітет, колективи кращих закладів освіти міста спрацювали як єдина освітянська команда, для забезпечення комфортного й емоційно гарного проведення конкурсу.

Вітання від Міністра освіти і науки України учасникам конкурсу зачитав Р.В. Гладковський, головний спеціаліст відділу змісту освіти, мовної політики та освіти національних меншин головного управління загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України.

Голова журі, начальник комунального закладу «Луганський обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії», полковник В.Є. Ємбаков наголосив на тому, що пишається і має за честь бути головою журі конкурсу. Валерій Євгенович, як представник Луганщини, полковник Збройних Сил України нагадав присутнім, що для жителів Луганщини та Донеччини захист Вітчизни – це не просто слоган і назва предмету, це − сенс життя.

Для учасників конкурсу, що вже стали кращими в своїх областях, частина з яких є учасниками бойових дій, захист Вітчизни – це сенс і життя, і роботи.

Упродовж семи днів змагань конкурсанти візьмуть участь у таких випробуваннях: «Практична робота», «Методичний практикум», «Тестування з фахової майстерності», «Проект», «Урок», а також матимуть змогу ознайомитись із визначними пам’ятками Сум та області завдяки екскурсіям, організованим оргкомітетом конкурсу.

Бажаємо вчителям максимальних творчих проявів, гарних змагальних емоцій та оптимістичного конкурсного настрою!


Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO