ЩИРО ВІТАЄМО НАШИХ ВИПУСКНИКІВ-МАГІСТРІВ!

P1012625 result12 березня 2019 року в стінах Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів магістрів студентам денної форми навчання з освітньо-професійних програм:

 

 

 - Практична психологія (спеціальність 053 Психологія),

- Управління навчальним закладом (спеціальність 073 Менеджмент),

- Педагогіка вищої школи (спеціальність 011 Освітні, педагогічні науки).

З вітальним словом до випускників звернувся ректор інституту, доктор історичних наук, доцент Ю. О. Нікітін. Дипломи магістрів з побажаннями випускникам реалізації власних творчих задумів урочисто вручили проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи, кандидат психологічних наук, доцент С. М. Панченко, проректор з наукової роботи, кандидат педагогічних наук, доцент С.М.Грицай і декан факультету підвищення кваліфікації та перепідготовки, кандидат педагогічних наук, доцент І.О.Захарова.

Завідувач кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту, кандидат педагогічних наук, доцент О. В. Зосименко та куратор групи, старший викладач кафедри психології, кандидат психологічних наук Н.М.Чижиченко побажали випускникам натхнення, успіхів у саморозвитку та у становленні себе як фахівця. Із щирими і добрими словами вдячності виступили представники студентства, відмітивши професіоналізм, компетентність та фаховість викладачів, комфортну психологічну атмосферу, в якій вони провели роки навчання. Прозвучали слова подяки за те, що весь цей час педагоги інституту ділились власним практичним досвідом, що обов’язково, на думку студентів, стане у нагоді при вирішенні професійних завдань.

Маємо надію, що знання та досвід, які магістри отримали в стінах нашого закладу, допоможуть їм стати професіоналами в тій сфері, яку вони оберуть для себе, а ідею продовження співпраці з інститутом вони з часом реалізують.

Успіхів Вам, наші випускники!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO