Навчатися упродовж усього життя

na golovnu resultНавчатися упродовж усього життя: цей виклик Нової української школи стосується не лише учнів та їх батьків, а й учителів. Саме з цією метою тренери НУШ Сумщини відвідали авторський семінар Інни Большакової, методиста НВК «Новопечерська школа», сертифікованого тренера Міжнародного проекту «Читання і письмо для розвитку критичного мислення» громадської спілки «Освіторія», співавтора підручників і посібників для 1 та 2 класів НУШ за темою «Особливості викладання курсів «Українська мова», «Я досліджую світ» у 1-2 класах, тренера НУШ.Захід відбувся 19 лютого 2019 року на базі КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

З вітальним словом до присутніх звернулася директор Департаменту освіти та науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Гробова. «Тільки разом ми можемо досягти успіху в Новій українській школі» основний лейтмотив її звернення. Вона підкреслила важливість та складність роботи тренера, що стоїть першим біля витоків реформ.

Учасники заходу – тренери-педагоги Сумської області. Модератори – старші викладачі кафедри теорії і методики змісту освіти КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти - Зоя Декунова, Алла Лавська.

До роботи семінару долучилися ректор Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Юрій Нікітін та декан факультету підвищення кваліфікації та перепідготовки Ірина Захарова.

Присутні з великим задоволення слухали високопрофесійного педагога Новопечерської школи Інну Большакову, взяли участь у інтерактивних вправах, дискутували, обговорювали, ділилися думками.

По закінченню семінару учасники висловили щиру подяку Інні Большаковій, запрошення щодо нових зустрічей, отримали сертифікати та впевненість у своїх діях, бажання творити, бути в авангарді змін.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO