НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА – СЕРЦЕВИНА СІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ І ПЕРСПЕКТИВА УКРАЇНСЬКОЇ ОСВІТИ

 Сироватка2На цьому наголосила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, відвідавши Верхньосироватську спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів, яка є опорною в Сумському районі.

Ця школа справді вражає своїм естетичним виглядом, ошатністю, квітучою зеленню, а ще – щирими, відкритими посмішками учителів.

Директор обласного Департаменту освіти і науки Вікторія Гробова розповіла, що у 2017 році проведено реконструкцію приміщення Верхньосироватської школи, а саме здійснено заміну вікон, зовнішніх дверей і утеплення фасаду. На виконання цих робіт використано кошти в сумі понад 4 млн грн (із них коштів Державного Фонду регіонального розвитку – 2,7 млн грн, коштів місцевого бюджету – майже 1, 5 млн грн). На створення нового освітнього простору для учнів перших класів цієї школи у 2018 році використано 546 тис. грн.

Клас для першокласників – неймовірний, про це скажуть всі, хто переступить його поріг. Тут зібралися тренери Нової української школи – команда однодумців, щирих, окрилених новими ідеями педагогів. Спочатку разом з старшими викладачами кафедри теорії і методики змісту освіти СОІППО, уже досвідченими тренерами вчителів пілотних шкіл області Зоєю Декуновою та Аллою Лавською вони провели серію тренінгів, а потім спілкувалися з Міністром та головою облдержадміністрації.

«Тренери Нової української школи − це золотий актив реформ, − знову повторила свої слова Лілія Гриневич. − Кожен із вас, ідучи в цей проект, змінювався, трансформував свою свідомість. Я бачила досвідчених педагогів, які сприймали спочатку Нову українську школу і свою іпостась тренера з іронією, але потім відчували смак нових можливостей і зацікавлювалися реформою. Бути тренером складніше, ніж просто вчителем чи методистом, але цікавіше. Я бажаю вам не втрачати драйву. Адже невдовзі ми матимемо нову генерацію вчителів, тих, хто має зараз випускні четверті класи і наступного року набиратиме перші вже за новим освітнім стандартом».

Кращих тренерів Нової української школи Міністр освіти і науки України відзначила почесними грамотами.

Спілкуючись з Лілією Гриневич, педагоги висловлювали своє бачення того, що сьогодні відбувається в перших класах Нової української школи, говорили про успіхи і перспективи.

Безпосередньо з оновленого класу для першокласників Нової української школи Міністр освіти і науки взяла участь у програмі на телеканалі «Прямий».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO