ДОРОЖНІ КАРТИ НУШ

IMG 20190123 141009 result23-25.01.2019 на базі Конотопської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №12 для вчителів математики, інформатики, фізики відбулись виїзні курси за вибором "Дорожні карти НУШ" (викладач Жук М.В.). Метою курсів було сприяння пошуку шляхів інтеграції власного досвіду вчителів та адаптованого досвіду в систему пріоритетів та веб-ресурсів НУШ. Саме тому в курсі домінує консультативна складова. Розглянуто пошукову специфіку та можливості Google pictures та Youtube, груп НУШ на facebook, потенціал створення шкільних веб-каналів.

Слухачі активно залучились до обговорення участі в 11 Міжнародному фестивалі педагогічних інновацій 2019 року на основі досвіду, що було озвучено. На прохання слухачів було виділено окрему сесію обговорень проблемі STEM-освіти. Порівнювались веб-ресурси практичних STEM-проектів на українській та англійській мовах.

Окремо було обговорено можливість використання англомовних ресурсів по STEM-проектах як підґрунтя міжнародного партнерства.

Традиційно було надано консультативну підтримку адміністрації та вчителям Конотопської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №12.

Слухачі висловили думку про те, що доцільно тридобові курси розділити на он-лайн настановну сесію та її продовження через певний час, щоб більш активно підготуватися до обговорення. Було висловлено побажання, щодо проведення курсів у канікулярний час.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO