Засідання обласної творчої групи вчителів математики

golovna resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 31 жовтня 2018 року відбулося засідання обласної творчої групи вчителів математики за темою «Розвиток творчих здібностей учнів у процесі навчання математики».

Свєтлова Т.В., методист з математики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, акцентувала увагу 12 членів обласної творчої групи на використанні організаційних форм, методів, прийомів евристичного навчання математики для розвитку творчих здібностей учнів, наголосила на методичних аспектах формування евристичних умінь учнів у процесі розв’язування задач на уроках математики.

Мелентьєва Т.П., учитель математики Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 9 м. Суми, розповіла про використання програмних засобів комп’ютерної математики в процесі навчання математики для розвитку творчих здібностей учнів, продемонструвала практичні роботи з математики творчого характеру (дослідження функцій).

Членами обласної творчої групи на практичному занятті упорядковано дидактичні матеріали: практичні роботи з математики творчого характеру, евристичні завдання для учнів 5-9 класів для формування, розвитку творчих здібностей учнів у процесі навчання математики.

У результаті колективного обговорення схвалено методичні рекомендації щодо використання організаційних форм, методів, прийомів евристичного навчання математики для розвитку творчих здібностей учнів; здійснено розподіл завдань між членами обласної творчої групи.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO