Пілотування НУШ - 2 клас

nagolovnuПо всій Україні продовжується пілотування Нової української школи. Яким саме буде формат модельної програми та навчальних матеріалів у 2-му пілотному класі НУШ – йшлося під час панельної дискусії, яка відбулася12 вересня 2018 року на базі КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти з метою надання методичної допомоги учителям, які беруть участь у Всеукраїнському експерименті «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової загальної освіти».

У заході взяли участь заступники директорів та учителі початкових класів пілотних шкіл області.

Модератори дискусії - старші викладачі кафедри теорії та методики змісту освіти З. В. Декунова, А.М. Лавська. Вони презентували формат Модельної програми та навчальні матеріали для 2-х класів пілотних шкіл, а також відзначили, що структура модельної програми відрізняється від програми першого класу. Це не щотижневі рішення, а тепер вивчення однієї теми триватиме від 3 до 7 тижнів. Як і раніше, теми вивчаються через проблемні запитання. Також відзначили, що вчителі отримали модельну програму з української мови, математики та предмету «Я досліджую світ» одразу на рік, а не на тиждень, як було раніше.

Модельні програми для всіх предметів – української мови, математики, я досліджую світ, фізичної культури, іноземної мови, мистецтва є окремими документами. Відтак учасники дискусії могли докладніше розглянути програми за різними предметами, обмінятися досвідом роботи ; акцентували увагу на труднощах, які виникали у роботі, обговорили можливі шляхи вирішення проблем; висловили своє бачення перспективи подальшої діяльності та вказали на переваги роботи у Новій українській школі.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO