СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ В АВАНГАРДІ «НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ»

08 resultТрадиційна конференцій педагогічних працівників цього року відбулась 28 серпня в Сумському обласному театрі для дітей та юнацтва і мала новий формат – ведучу роль було віддано дітям, як і передбачено концепцією Нової української школи.

Усе дійство ототожнювало нове освітнє середовище, а виступаючі надавали відповіді на питання, які цікавили дітей.

Микола Подопригора, заступник голови Сумської обласної державної адміністрації, вітаючи присутніх, подякував за злагоджену роботу Департаменту освіти і науки, Сумському обласному інституту післядипломної педагогічної освіти, освітнім структурам на місцях. Микола Анатолійович вручив найдостойнішим педагогам обласні премії імені А.С. Макаренка та Грамоти голови Сумської обласної державної адміністрації.

Голова Сумської обласної ради, Володимир Токар, вітаючи присутніх з новим навчальним роком сказав: «З 1 вересня стартує Нова українська школа. А це новий рівень, з яким ми увійдемо до європейського освітнього простору. Це – велика відповідальність і для влади, і для вчителів, бо саме вам довірено найбільше багатство нашої країни – діти».

Спікер обласного парламенту також зазначив, що депутатський корпус і надалі підтримуватиме усі починання у галузі освіти, побажав усім присутнім витримки, здоров’я, миру, натхненної праці, успіхів та вручив відзнаки обласної ради найкращим працівникам галузі.

Підсумками навчального року стали лідируючі позиції Сумщини щодо освоєння коштів освітньої субвенції, а також затвердження області в п’ятірці лідерів щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання. Директор департаменту освіти і науки Вікторія Гробова наголосила на тому, що даний результат – результат взаємодії між освітянами, владою, громадськістю.

Інклюзивне навчання, підвищення кваліфікації завдяки інноваційним формам роботи тренерів, системна робота об’єднаних територіальних громад, безпека в освітніх закладах, булінг та запобігання його проявам – неповний перелік питань, розглянутих та відображених у резолюції конференції. Освітній вектор обрано – індивідуалізація дитини, і уся подальша педагогічна робота буде направлена саме на нього.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO