Нарада-навчання переможців очно-заочного етапу ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018»

на головну resНа виконання п.п. 3.1. наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 11.01.2018 № 19-ОД «Про підсумки очно-заочного етапу обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» та проведення очного етапу», 22 січня 2018 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проведено нараду-навчання переможців очно-заочного етапу ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018».

У нараді взяли участь 20 переможців очно-заочного етапу ІІ (обласного) туру змагань у чотирьох номінаціях: «українська мова та література», «фізика», «німецька мова», «фізична культура».

Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, секретар організаційного комітету конкурсу, ознайомила присутніх з умовами проведення очного етапу змагань, критеріями оцінювання конкурсних випробувань, акцентувавши увагу конкурсантів на особливостях перебігу ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» та ознайомивши, за допомогою мультимедійних презентацій, зі змістом тем: «Освітньо-методичні горизонти у контексті вимог Концепції Нової української школи», «Колективно-компетентнісна взаємодія учасників освітнього процесу», «Освітні технології. Інновація. Інтеракція», «Методи, прийоми: визначення, класифікація».

Волобуєва І.І., завідувач бібліотеки Сумського ОІППО, представник видавничої групи «Основа» у Сумській області, проінформувала учасників наради про умови та особливості отримання сертифікаційної підписки видавництва «Основа» майбутніми переможцями та лауреатами ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018».

У другій частині дня учасники наради-навчання працювали за тематичними напрямами з секретарями фахових журі, відповідно до номінацій: «українська мова та література» – Шерстюк Л.М., методист з української мови та літератури Сумського ОІППО; «фізика» – Карпуша В.М., методист з фізики Сумського ОІППО; «німецька мова» – Єременко І.В., методист з німецької мови Сумського ОІППО; «фізична культура» – Деменков Д.В., методист з фізичної культури та ОБЖ Сумського ОІППО.

Очний етап змагань відбудеться 30 січня – 02 лютого 2018 року.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO