Методичний порадник «Підготовки до ДПА, ЗНО з історії України: практичний аспект»

 головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 12.01.2018 на базі Буринської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Буринської міської ради відбувся методичний порадник «Підготовка до ДПА, ЗНО з історії України: практичний аспект».

Мета заходу – ознайомити вчителів з видами діяльності щодо підготовки учнів до державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання з історії України у 2018 році.

На заході були присутні: Домашенко В.М., начальник управління освіти, культури, молоді, спорту і туризму Буринської міської об’єднаної територіальної громади; Дяченко Г.В., завідувач районного методичного кабінету Буринського відділу освіти районної державної адміністрації; учителі історії закладів загальної середньої освіти Буринського району у загальній кількості 21 особа.

Методист з історії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Третьякова О.В. ознайомила присутніх з організаційно-методичними аспектами проведення зовнішнього незалежного оцінювання; надала методичні рекомендації щодо підготовки учнів до якісного складання ЗНО – 2018 з історії України, особливостей роботи з тестовими завданнями з історії; продемонструвала можливості використання електронних освітніх ресурсів у підготовці учнів до ЗНО.

Томашевська Л.П., учитель історії Успенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Г.П. Головенського Успенської сільської ради Буринського району дала аналіз результатів зовнішнього незалежного оцінювання з історії та системи роботи методичного об’єднання вчителів історії щодо підготовки учнів 10-11 класів до ДПА/ЗНО з історії України в Буринському районі.

Досвідом роботи щодо підготовки учнів до ДПА/ЗНО з історії України поділилася Кузнєцова Т.В., учитель історії Буринської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Буринської міської ради.

За результатами роботи учителі отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO