Проект «Вчимося жити разом» у Сумській області: цифри свідчать

1 бПедагоги Сумської області активно долучились до проходження он-лайн навчання за проектом «Вчимося жити разом». Перші сертифікати були отримані вже 12 жовтня 2017 року. Щодня щонайменше 10 осіб закінчують навчання та отримують відповідний бажаний документ про підготовку та можливість впроваджувати проект. Найбільше сертифікатів користувачі он-лайн курсів від області отримали 26 листопада – 29!

За проектом навчаються всі цільові категорії педагогів: учителі основ здоров’я початкової школи, основної школи, класні керівники. Є серед сертифікованих педагогів також методисти відділів освіти, адміністратори навчальних закладів, практичні психологи, соціальні педагоги. Сумська область має гідні показники підготовлених педагогів станом на 7 грудня 2017 року: пройшли навчання 823 педагогів та ще 400 осіб проходять його на даний час.

Найактивнішими учасниками он-лайн навчання за проектом «Вчимося жити разом» є педагоги міста Шостки (на даний час сертифіковано 154 особи) та м. Ромни 126 осіб). Активними є вчителі Ямпільщини (75 осіб отримали сертифікати для впровадження проекту «Вчимося жити разом»). За ними – райони: Буринський район (64 особи), Путильський (50 осіб), Сумський (41 особа), Великописарівський (35 осіб).

Жодного підготовленого педагога немає в Конотопському районі та місті Конотопі.

Другий компонент підготовки освітян за проектом «Вчимося жити разом» – практичний. Впроваджуватиметься він на експрес-курсах з основ здоров’я в Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти та в методичній роботі на місцях.

Ресурс для реєстрації і навчання за проектами «Вчимося жити разом» та «Основи здоров’язбережної компетентності» знаходиться тут (перейти за посиланням на «он-лайн курси»).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO