Соціально-економічна освіта дошкільників

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2017 рік, 7 листопада на базі Глухівського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Чебурашка» Глухівської міської ради, за модерації методиста з дошкільної освіти Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Міщенко Л.Б., проведено обласну методичну студію «Соціально-економічна освіта дошкільників - сучасний погляд» (за освітнім проектом «Афлатот»).

Захід відкрили: Васянович Л.Г., начальник відділу освіти Глухівської міської ради.

Привітали учасників семінару вихованці дошкільного закладу.

У студії взяли участь представники базових дошкільних навчальних закладів Сумської області, які є учасниками Міжнародного проекту із соціальної та фінансової освіти дітей від 3 до 6 років «Афлатот», у кількості 20 педагогів.

Програма заходу складалась з практичної та пленарної частини. Під час практичної частини учасники заходу переглянули: інтерактивну гру з дітьми середнього дошкільного віку – «Як навчитися заощаджувати», гри-стратегї з дітьми старшого дошкільного віку – «На що варто витрачати гроші?»; відео перебіг «Дня заощаджень» – «Витрачай по малу, щоб на довше стало»;а також узяли участь у тренінгу – «Управління особистими фінансами» (за участі працівника банку), екскурсії – огляді розвивального середовища з соціально-економічного спрямування.

У теоретичній частині заходу учасники поділилися своїми напрацюваннями щодо перебігу упровадження програми «Афлатот» на районному(міському) рівні.

Учасники заходу отримали методичні рекомендації щодо проведення «Дня заощаджень» у рамках проекту із соціальної та фінансової освіти дітей від 3 до 6 років «Афлатот».  

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO