Участь у Всеукраїнському науково-методичному семінарі з математики

на головну res19-20 жовтня 2017 року на базі Коломийського навчально-виховного комплексу 9 «Школа-природничо-математичний ліцей» у Всеукраїнському науково-методичному семінарі «Особливості вивчення математики в 9 класах загальноосвітніх навчальних закладів та в класах поглибленого вивчення математики після переходу на новий Державний стандарт» узяла участь Свєтлова Т.В., методист з математики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО.

З вітальним словом до учасників семінару звернувся ректор Івано-Франківського ІППО, кандидат педагогічних наук Зуб’як Р.М.

Кудренко Б.В., головний спеціаліст відділу змісту освіти, мовної політики та освіти національних меншин Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України, виступив з доповіддю «Математика в системі загальної середньої освіти в умовах освітніх реформ в Україні».

З особливостями змісту навчання математики в 9 класах ознайомив учасників семінару старший науковий співробітник відділу загальної середньої освіти і підготовки вчителів Державної установи «Інститут модернізації змісту освіти» Паньков А.В.

Тарасенкова Н.А., доктор педагогічних наук, професор Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, акцентувала увагу присутніх на особливостях будови та розв’язування компетентнісних задач.

Пріоритетні напрями розвитку освіти Коломиї окреслив Бордун Л.Б., начальник управління освіти Коломийської міської ради.

Пасічна Г.М., директор Коломийського навчально-виховного комплексу 9 «Школа-природничо-математичний ліцей», ознайомила учасників семінару з роботою педагогічного колективу навчального закладу в умовах Нової української школи.

Бевз В.Г., доктор педагогічних наук, професор кафедри математики теорії та методики навчання математики Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, наголосила на реалізації наскрізних ліній ключових компетентностей у навчанні математики.

Васильєва Д.В., старший науковий співробітник відділу математичної та інформатичної освіти Інституту педагогіки НАПН України, кандидат педагогічних наук, зосередила увагу на організації навчання математики в Новій українській школі в контексті STEM-освіти.

Ложніков А.А., заступник директора видавництва «Ранок»; Дашко Н.В., завідувач фізико-математичної редакції видавництва «Генеза»; Захарійченко Ю.О., старший викладач кафедри математики Національного університету «Києво-Могилянська академія», кандидат фізико-математичних наук презентували нові підручники з математики для 9 класу.

Учасники науково-методичного семінару ознайомилися з педагогічними надбаннями, творчими майстернями кращих учителів математики Івано-Франківщини.

За результатами роботи учасники отримали навчально-методичні та інформаційні матеріали.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO