ЗНО як індикатор якості освіти випускників. Організація, проведення та результати зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року

85 mainВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2017 рік, 22 вересня 2017 року на базі Сумського ОІППО відбувся обласний вебінар-нарада «ЗНО як індикатор якості освіти випускників. Організація, проведення та результати зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року».

Мета та завдання заходу: ознайомити відповідальних осіб за проведення ЗНО у районах (містах), об’єднаних територіальних громадах, керівників районних (міських) методичних об’єднань із аналізом результатів ЗНО та ДПА випускників 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів Сумської області, прокоментувати та порівняти результати випускників 2016 року, урахувати особливості та перспективи проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році.

Відкрила вебінар-нараду Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, яка ознайомила з програмою вебінар-наради, презентувала інформаційно-аналітичні й статистичні матеріали, за підсумками ЗНО 2017 року, розроблені працівниками навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання СОІППО.

Продовжила вебінар Остапенко О.І., завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО, презентацією інформаційно-аналітичного звіту про проведення ЗНО у Сумській області, зупинившись на питанні місця області у загальноукраїнському рейтингу.

З результатами ЗНО та ДПА випускників 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів районів (міст), об’єднаних територіальних громад учасників заходу ознайомили методисти відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО, - Борисенко О.Ф., Браткова Г.М., Жила О.М.

За підсумками наради відповідальним за організацію та проведення ЗНО, керівникам районних (міських) методичних об’єднань були надані методичні рекомендації.

Веб-трансляцію можна переглянути за посиланням.

Презентації до виступів вебінару

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO