Відбулося засідання науково-методичної ради Інституту

Logo21 вересня 2017 року відбулося чергове засідання науково-методичної ради Інституту. Засідання розпочав голова ради, проректор з наукової роботи Сергій Михайлович Грицай, привітавши присутніх з початком нового навчального року та окресливши пріоритетні завдання роботи науково-методичної ради на поточний навчальний рік.

Першим на порядку денному розглянуто питання про реалізацію в Сумській області стратегії захисту та інтеграції в українське суспільство ромської національної меншини. Заслухавши і обговоривши доповідь Захарченко Ірини Олексіївни, методиста з зарубіжної літератури та мов національних меншинств навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку КЗ СОІППО, науково-методична рада рекомендувала у ІІ півріччі 2017 року узагальнити інформацію й підготувати до друку методичні рекомендації «Організація навчально-виховного процесу в учнів ромської національності» та розробити протягом 2017-2018 навчального року серію заходів щодо специфіки роботи з учнями ромської національності.

У другому питанні з результатам експертизи авторських навчальних програм, науково-методичних видань та методичної продукції ознайомила Логвиненко Юлія Володимирівна, кандидат філологічних наук, доцент, відповідно до яких рекомендації до друку одноголосно отримали три науково-методичні розробки працівників інституту.

Трете питання порядку денного представила Кириченко Олена Миколаївна, завідувач науково-видавничим відділом, про участь 13 науково-педагогічних працівників Інституту в Міжнародних, Всеукраїнських та регіональних науково-методичних заходах.

Голова науково-методичної ради Грицай С.М. звернув увагу присутніх на проведення цими днями (21-22 вересня 2017 року) у м. Черкаси очного туру IX Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій у якому беруть участь науково-педагогічні працівники Інституту та педагогічні працівники області й побажав учасникам перемоги у захисті робіт. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO