ЗАПОЧАТКОВАНО КУБОК ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ МЕТОДИЧНОЇ ГОСТИННОСТІ

на головну resСумською обласною методичною службою започатковано Кубок «Всеукраїнської методичної гостинності», який символізує здатність ділитись методичними напрацюваннями з колегами під час Всеукраїнських заходів (семінарів, з'їздів, фестивалів тощо), які відбуваються в Сумській області за ініціативи, підтримки, організації методистів навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, а також символізує колегіальну єдність, творчий пошук, мобільність, методичну відкритість, здатність популяризувати «родзинки» методичної роботи на Всеукраїнському рівні.

Історична довідка. У рамках Всеукраїнського науково-методичного семінару «Реалізація потенціалу предметів художньо-естетичного циклу у формуванні компетентного випускника загальноосвітнього навчального закладу», який відбувся 27-28 квітня 2017 року у Сумському ОІППО для методистів з предметів художньо-естетичного циклу обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти України, проректором Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Удовиченко І.В. було оприлюднено ініціативу щодо створення Кубку «Всеукраїнської методичної гостинності».

До відома. Кожного року методисти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО (завідувач Сердюк О.П.) організовують проведення в області заходів Всеукраїнського рівня (олімпіади, ве-бінари, «круглі столи», фестивалі, семінари та ін.). Зокрема, у розрізі 2015-2017 рр., лише Всеукраїнських конференцій і семінарів (без урахування щорічних Всеукраїнських олімпіад), відповідно до листів Міністерства освіти і науки України, Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОН України, Інституту модернізації змісту освіти, було проведено 4: 2015 р. – Всеукраїнська конференція та Всеукраїнський семінар; 2016 р. – Всеукраїнський семінар; 2017 р. – Всеукраїнський семінар.

Факт. Ініціативу Удовиченко І.В., проректора з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, щодо започаткування перехідного Кубку «Всеукраїнської методичної гостинності», підтримано методичною спільнотою області та України, реалізовано за активності Сердюк О.П., завідувача навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку СОІППО та Сєрих Л.В., завідувача кафедри дошкільної та шкільної освіти СОІППО, к.пед.н., доцента.

27-28 квітня 2017 р. у Сумському ОІППО, під час відкриття Всеукраїнського науково-методичного семінару «Реалізація потенціалу предметів художньо-естетичного циклу у формуванні компетентного випускника загальноосвітнього навчального закладу» для методистів з предметів художньо-естетичного циклу обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти України, знаково та урочисто (у присутності Нікітіна Ю.О., ректора Сумського ОІППО; Гайдамаки О.В., співробітника Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України; Масол Л.М., експерта ЮНЕСКО з мистецької освіти в Україні) розпочалась методична естафета  передачею Кубку «Всеукраїнська методична гостинність» від Удовиченко І.В. (проректор Сумського ОІППО) Сєрих Л.В. (завідувач кафедри, методист Сумського ОІППО) та Сердюк О.П. (завідувач відділу Сумського ОІППО), як символу методичного марафону.

До уростої події долучились представники Вінницької, Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької, Кіровоградської, Київської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, м. Київ; ВНЗ, ЗНЗ Сумської області.

Теза. «Поділитись – значить примножити!»

1 2

3 res 4 res

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO