Фестиваль робітничих професій «My Profession is the Best»

IMG 3879 resВ рамках відзначення Року англійської мови в Україні, навчально-методичним центром професійно-технічної освіти спільно з Сумським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти 22-23 листопада 2016 року проведено фестиваль робітничих професій «My Profession is the Best» серед учнів та викладачів англійської мови області.

У заході взяли участь 18 професійно-технічних навчальних закладів Сумської області.

Учасникам фестивалю була надана можливість реалізувати себе як конкурентноспроможного користувача іноземною мовою в умовах полікультурного середовища, розширення меж спілкування, усвідомлення відповідальності за вибір професії, формування позитивної мотивації до майбутньої трудової діяльності.

Клюніна Наталія Василівна, старший викладач кафедри соціально-гуманітарної освіти Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, голова журі фестивалю у своєму виступі відзначила, що «стрімке входження України у світове співтовариство забезпечило величезний попит на знання іноземних мов. Фестиваль «My Profession is the Best» дає можливість майбутнім спеціалістам реалізуватися, удосконалити набуті знання».

Учасники фестивалю змагалися в таких конкурсах: «Самопрезентація», «Представлення навчального закладу та професії за якою навчається учень з елементами майстер-класу», «Презентація відеоролика уроку з іноземної мови за професійним спрямуванням» та конкурс на кращий лист другові, який живе за кордоном про Україну, свій навчальний заклад, професію, хобі з елементами hand-made.

Критерії оцінювання самопрезентацій, майстер-класів, письмових робіт і відео матеріалів розробляли Клюніна Н.В., старший викладач кафедри соціально-гуманітарної освіти Сумського ОІППО, Скирта В.С., викладач кафедри соціально-гуманітарної освіти Сумського ОІППО, Ярмак І.В., методист з іноземних мов Сумського ОІППО.

Під час проведення заходу презентовано навчально-методичну літературу видавництва «Express Publishing» м. Київ.

Закриття фестивалю завершилося нагородженням учасників та переможців дипломами, подарунками, святковою концертною програмою за участю кращих учнівських колективів м. Суми.

Вітаємо всіх переможців, обдарованих учнів та талановитих викладачів англійської мови професійно-технічних навчальних закладів Сумщини!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO