Інформація про програму FLEX

 resУ місті Суми 7-9 жовтня 2016 року на базі Сумської спеціалізованої школи І-ІІ ступенів № 2 ім. Д. Косаренко відбулися І та ІІ тур конкурсного відбору за програмою. У першому турі взяли участь 542 учасники, у другому – 198. У цілому в 2016 році в програмі взяло участь на 200 учнів більше ніж у минулому.

FLEX – програма культурного обміну, яка здійснюється Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США й адмініструється в Україні організацією «Американські Ради з Міжнародної освіти: ACTR/ACCELS» (American Councils) за підтримки Міністерства освіти і науки України. Програма дає можливість українським школярам протягом одного навчального року навчатись у школі в США, проживаючи в американській родині безкоштовно.

Кожного року восени в Україні проводиться набір школярів за програмою FLEX – «Програма обміну майбутніх лідерів». 

Програма обміну майбутніх лідерів (FLEX) – це програма для учнів загальноосвітніх шкіл десяти країн співдружності незалежних держав (СНД) – Євразії, що фінансується урядом Сполучених Штатів.

Незалежна комісія в США, яка складається з висококваліфікованих фахівців у галузі освіти та міжнародних обмінів обирає учасників програми. Конкурсний відбір проводитися на основі повного пакету представлених документів, рекомендаційного листа від викладача та готовності студента до річного перебування в США в якості студента по обміну. Студенти також повинні надати медичні документи, які свідчать про те, що їх стан здоров’я дозволяє брати участь у програмі.

Процес відбору буде завершено навесні 2017 року та всі заявники будуть повідомлені про їх статус у середині травня 2017 року.

Знання англійської мови є важливим, але не найважливішим критерієм відбору.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO