Всеукраїнський навчальний семінар «Диференційна діагностика важких мовленнєвих порушень у дітей раннього та дошкільного віку»

IMG 20160408 1345048 квітня 2016 року в м. Київ відбувся Всеукраїнський навчальний семінар «Диференційна діагностика важких мовленнєвих порушень у дітей раннього та дошкільного віку», за ініціативи Всеукраїнської громадської організації «Наукове товариство інвалідів «Інститут соціальної політики», у якому взяла участь методист з інклюзивного навчання Сумського ОІППО Калюжна Н.О.

Мета семінару – підвищення професійної компетентності учасників заходу з питань навчання та виховання дітей раннього та дошкільного віку з важкими мовленнєвими порушеннями.

Учасниками семінару стали 60 представників з різних областей України, серед яких переважали логопеди.

Відповідно до програми семінару виступили: Вознюк Л.М., логопед, олігофренопедагог вищої категорії, голова правління Волинської обласної дитячої громадської організації «Центр розвитку дитини» (м. Луцьк), з доповіддю «Інформаційно-просвітницька діяльність через призму авторських практичних посібників»; Герега С.О., логопед Українського медичного центру реабілітації матері і дитини (м. Одеса), з темою «Формування вимовних навичок у дітей з низькою мовною активністю»; Луцько К.В., доцент кафедри спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка (м. Київ), кандидат педагогічних наук, з темою «Розвиток акустичної складової мовлення та її проекція на попередження та подолання мовленнєвих порушень у дітей раннього та дошкільного віку».

Після закінчення заходу всі учасники отримали сертифікати учасника.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO