Благополуччя дитини – запорука успішного суспільства

на головну  Марухина ІВ result1 грудня 2015 рокунавчально-методичним центром психологічної служби Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проведено обласний семінар для практичних психологів шкіл-інтернатів за темою «Депривація як фактор формування девіантної поведінки дитини».

Актуальність обговорення питання обумовлена тим, що депривація виступає як причиною, так і наслідком особистісної та соціально-психологічної дезадаптації вихованців інтернатних установ.

У ході семінару методист центру Растроста Г.Б. висвітлила основні причини та особливості режиму депривації, наслідки впливу депривації на формування девіантної поведінки у вихованців інтернатних закладів; зупинилася на прийомах і техніках надання психологічної допомоги депривованим дітям.

Корисним для учасників семінару став досвід роботи колег з: профілактики деприваційних впливів на дитину (Сердюк О.О., практичний психолог Білопільської загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів), надання психологічної допомоги депривованим дітям (Курченко Г.І., практичний психолог Сумського центру соціально-психологічної реабілітації дітей), надання психологічної підтримки учням, які переживають деприваційну ситуацію (Хоруженко А.В., практичний психолог Лебединської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат).

За результатами семінару його учасники отримали інформаційний матеріали для практичного використання в навчальному закладі. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO