Святкуємо День методиста

головна resultЗ 2012 року, за ініціативи І.В. Удовиченко, підтриманої В.Ф. Живодьором започатковано День методиста. Ідея сподобалась освітянській спільноті й цього року вже вчетверте відбулися святкові урочистості з нагоди свята усіх методистів області.

У святковому зверненні до колективу Інституту, в.о. ректора Сумського ОІППО, кандидат історичних наук, доцент Ю.О. Нікітін подякував колективу за злагодженість роботи в ім’я освіти нової якості. Юрій Олександрович нагородив грамотами Департаменту освіти і науки Cумської ОДА працівників, що старанно виконували свої обов’язки упродовж року. Також методисти отримали грамоти та подяки Сумського ОІППО.

І.В. Удовиченко, проректор з науково-педагогічної роботи, що опікується методичною складовою роботи інституту, наголосила на значимості методичної роботи та методичних служб області у професійному зростанні вчителів, особливо на сучасному етапі розвитку освіти; відзначила методистів, що отримали найзначніші результати роботи на всеукраїнському рівні.

Серед запрошених був і В.Ф. Живодьор – екс-ректор Сумського ОІППО, який підтримав ініціативу методистів чотири роки тому. Володимир Федорович тепло привітав колектив, згадав, як на рівні країни було оцінено ініціативу СОІППО зі створення символіки методичної служби.

Діти та учителі Сумських загальноосвітніх шкіл та Охтирщини подарували колективу неймовірно талановиті та артистичні художні номери, що викликали аплодисменти та посмішки усіх присутніх, які одностайно погодилися з тим, що свято було по-справжньому урочистим, піднесеним та душевним!

P1015941 result

2154848 result

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO